Nogle gange er den bedste måde at få et indtryk af et nyt sted på, ved at høre om det fra andre der kender det. Derfor (og fordi jeg bare er så pavestolt af det fantastiske  og inspirerende samarbejde, som jeg har med mine skønne familier her) har jeg fået lov at vise jer de udtalelser, som jeg har fået af mine tidligere familier her hos Tinggårdstroldene. 

Lea og Christian; forældre til Esben, som blev passet her indtil d. 1/8 2016:

Allerkæreste Sasja

Hvem skulle have vidst, da du ringede for 1 ½ år siden, at vi var på vej ind i den kærligste, mest nærværende og indlevende pasningsplads, af de 7 steder vi indtil da havde kendt til.

Vi oplever dig som exceptionelt dygtig til at tune dig ind på det enkelte barn, med en høj grad af faglighed bag de tanker og tiltag du gør, for at rumme og hjælpe hvert barn til den udvikling de er midt i. Og det med kærlighed og ordentlighed, ikke kun fra dig, men også fra "Denner" og jeres skønne unger.  

Vi mærker hvordan det er et hjem, til forskel fra andre institutioner og dagplejere i øvrigt, at Esbens dagligdag foregår i. Med en følelse af at han og vi er budt ind i hjemmets hjerte. Det afspejler sig også i det fysiske nærvær du indbyder børnene til, som gør at vi som forældre, glædes over den hverdag som han oplever. Den daglige SMS vidner om din egen glæde ved at være sammen med vores barn, og om at hver dag er et lille eventyr hos dig, både i sol og regn. -Du er et særligt menneske Sasja, med et hjerte større end de flestes!

De kærligste hilsner fra Lea og Christian                                                       

Maria og Christian; forældre til Sigrid og Alberte, som blev passet her til d. 1/2 2017:

I 2 år har vores tvillingepiger været en del af Tinggårdstroldene og hele Sasjas familie. Pigerne er altid blevet mødt med et anerkendende syn på deres forskelligheder og individuelle behov og med en utrolig varme og omsorg. De er blevet udfordret på flere niveauer i takt med deres udvikling, og vi, som forældre, er sikre på at Sasja, Dennis og alle børnene, har spillet en stor rolle i deres liv. Vi har altid følt os velkomne i hjemmet, og Sasja har altid prioriteret at fortælle om dagen oplevelser og udfordringer. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Tinggårdstroldene og hele familien bag.

Maria og Christian

Karin og Martin; forældre til Ellen, som blev passet her indtil d. 1/7 2018:

Vi har haft Ellen hos Tinggårdstroldene ved Sasja, fra hun var 9 mdr. til hun var 17 mdr. og vi måtte flytte til Jylland. -Desværre uden Sasja ville flytte med! Vi har været ovenud tilfredse og så glade for at have Ellen hos Sasja. Det har været som at få hende passet hos et familiemedlem. Altid blev vi mødt med kærlighed og der var ingen tvivl om at den var gengældt. Vores datter har lært så mange ting og fået udfordringer af Sasja, såvel som hele børneflokken, hvilket har givet hende så mange fantastiske færdigheder og personlighed. Vi er ærgerlige over at skulle tage Ellen ud af dagplejen og vi ville have elsket at give vores yngste barn muligheden for at blive passet af en så kærlig og kompetent dagplejemor. Sasja får vores allerbedste anbefaling!

Karin Frost

Anna og Andreas; forældre til Petra, som blev passet her indtil d. 1/8 2018 ( og til lillesøster Fenja, kommende Tinggårdstrold her til april 2020):

Vi har været så glade for at have vores datter Petra hos Tinggårdstroldene. Her er både trygt, kærligt og sjovt. Allerede fra første dag oplevede vi en varm velkomst med en engageret og kærlig dagplejemor, som ville både børn og forældre det allerbedste. Petra faldt hurtigt til og har hele vejen igennem været glad for at være hos Sasja. Hun har ikke kun knyttet et stærkt bånd til Sasja, men også til Sasjas familie. Udover de trygge rammer og kærlige omgivelser, har vi været glade for de aktiviteter, som Sasja har lavet med børnene. Der er blevet sunget, leget kreative lege, teaterture, fejret højtider, bagt, ture i skoven og på legepladser, besøg hos andre dagplejere og masser af leg og rytmik ovre i hallen. Når børnene var lagt til lur har vi altid modtaget både billeder og beskrivelser af dagens aktiviteter. Og når vi hentede Petra, var Sasja altid god til at fortælle hvor meget Petra havde spist, sovet osv. Hvilket var skønt, da det gav os endnu et indblik i hvordan dagen var gået. Nu er Petra startet i børnehave og hun savner allerede Sasja og Tinggårdstroldene rigtig meget, men heldigvis er Petra altid velkommen til at komme på besøg. Vi har kun gode ting at sige om dagplejen Tinggårdstroldene og vi vil til enhver tid anbefale Sasja, som den varme og kærlige dagplejemor hun er.

Petra, Andreas og Anna. 

 

Mads og Monica; forældre til Toke, som blev passet her indtil d. 1/6 2019 ( og til lillebror Lauge, kommende Tinggårdstrold her til august 2020):

Når man møder Sasja, bliver man mødt med et smil og en hjertevarme, som man straks falder for. Da vores søn Toke skulle være en del af troldene, blev han set og lyttet til på en måde, så han hurtigt fandt tryghed og glæde i de nye omgivelser. Det har været den største fornøjelse at aflevere Toke i Sasjas kærlige verden hver eneste morgen, og det har været en særlig gave at følge hans udvikling og mærke at han hver eneste dag fik fyldt sin rygsæk op med gode oplevelser og redskaber, som vil følge ham langt ind i fremtiden. Derfor er næste skud på stammen selvfølgelig også sikret en glad og tryg hverdag hos Sasja og Tinggårdstroldene. Tak er næsten et fattigt ord, når det handler om det dyrebareste man har her i livet, -men vi er så taknemmelige for, at der findes en Sasja. Tak for dig!

Kærlige hilsner 

Toke, Mads og Monica.